Weekenderbjudanden

Gourmetweekend
I vårt gourmetweekendpaket ingår en inspirerande fyrarätters middag i vår välrenommerade restaurang, en natt i dubbelrum samt frukostbuffé. Njut av att vakna upp på Villa Källhagen efter en skön natts sömn i något av våra smakfullt designade rum! I vårt gourmetweekendpaket ingår en inspirerande fyra rätters middag i vår välrenommerade restaurang, en natt i dubbelrum och frukost för två. Erbjudandet gäller fredag eller lördag i mån av plats. Pris per person och natt med del i dubbelrum 1390:- Tillägg per person för: Superior Queen Size rum 150:- Junior Svit 250:- Svit 750:- Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.
Lyxweekend
Lyxweekenden består av en natt i dubbelrum för två personer med frukost och avsmakningsmeny i restaurangen med tillhörande vinpaket. I vårt lyxweekendpaket ingår en femrätters avsmakningsmeny med till hörande vinpaket som ni kan avnjuta i vår välrenommerade restaurang, en natt i dubbelrum och frukost för två. Erbjudandet gäller fredag eller lördag i mån av plats. Pris: 1790:- per person Tillägg per person för: Superior Queen Size rum 150:- Junior Svit 250:- Svit 750:- Alla priser är per person och natt med del i dubbelrum. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.
Hela långa helgen
Stanna hela helgen, ostbricka på fredag kväll och trerätters middag på lördag kväll. Hela långa helgen på Villa Källhagen. När ni kommer på fredag kväll serveras en osttallrik och en halv flaska vin. Ni väljer själva om ni vill ta det till rummet eller i vår restaurang eller bar. På lördag kväll bokar vi ett bord till er där ni avnjuter en trerätters säsongsanpassad meny. Frukost ingår både lördag och söndag morgon. Pris med del i dubbelrum – från 1995:- per person.
Fredagsmys
Övernattning med vin och choklad, trerätters middag och frukost Börja helgen med lite fredagsmys. Övernattning med del i dubbelrum, en halv flaska vin och chokladtryfflar på rummet. I restaurangen serverar vi er en trerätters middag. Fri tillgång till bastu & relax, badrockar och tofflor hittar du på rummet. Frukostbuffén står uppdukad mellan 07,00-10,30 dagen efter. Pris från 1295:- per person Tillägg per person för: Superior Queen Size rum 150:- Junior Svit 250:- Svit 750:-
Bröllopspaket
En perfekt avslutning på bröllopsdagen och en romantisk start på äktenskapet. En perfekt avslutning på bröllopsdagen och en romantisk start på äktenskapet. I vårt bröllopspaket ingår övernattning i superior rum, junior svit eller i svit, alla med utsikt mot Djurgårdsbrunnskanalen. Champagne, ett välsmakande fruktfat med chokladtryffel och en vacker ros väntar på rummet vid er ankomst. Frukostbricka på rummet och om man så önskar, och sen utcheckning (kl 14.00 eller efter överenskommelse) Pris per rum och natt: Superior Queen Size rum 2 590:- Junior Svit 2 990:- Svit 3 990:-
Långweekend
Bo två nätter under en helg, fredag till söndag eller lördag till måndag! Det lönar sig att stanna lite längre… När du bor två nätter under en helg får du 12 % rabatt. Boka fredag till söndag eller lördag till måndag, frukost ingår.
Familjepaketet
Familjepaket för två vuxna och två barn under 12 år. Övernatta i ett av våra familjerum. Separat sovrum med dubbelsäng och vardagsrum med bäddsoffa. Altandörrar ut till en härlig terrass. Barnen får valfri rätt från barnmenyn i restaurangen. Frukostbuffé för fyra ingår. Bokas fredagar eller lördagar eller under vår sommarperiod.
Romantik på Djurgården
Romantik med övernattning, Champagne, jordgubbar & choklad I paketet ingår övernattning med del i ett av våra härliga dubbelrum, där hittar ni en flaska Champagne, jordgubbar och choklad. I rummet finns badkar, morgonrockar och tofflor. Mys där eller boka en stund i vår bastu och relaxavdelning. Frukostbuffén väntar dagen efter. Bokas fredagar eller lördagar. Pris från 1095:- per person Tillägg per person för: Superior Queen Size rum 150:- Junior Svit 250:- Svit 750:-