Restaurang Villa Källhagen

Sommarbuffé

Från den 7 juli till 10 augusti så serverar vi en trevlig sommarbuffé. Sommarbuffén serveras varje dag mellan 17-21. Den kostar 225 SEK per person och inkluderar ej drycker. Barn under 10 år äter gratis om föräldrarna beställer från buffén. Barnen bjuds dessutom på pinnglass efter maten.

Varje dag mellan 12-21 serveras vår enklare barmeny med servering från baren. Om vädret tillåter så serverar vi från utebaren.

Läs mer här

Om restaurangen

På Villa Källhagen följer vi årstidernas växling även i vår välrenommerade gourmetrestaurang. Det känns naturligt i en miljö där vatten, grönska och sol strålar in från alla håll. Även på tallriken märks säsongen. Här skapas modern mat med svenska rötter och blicken mot framtiden.

I den välsorterade och trivsamma vinkällaren trängs flaskor från hela vinvärlden. På Villa Källhagen är det alltid liv och rörelse, allt från det unga folket som tar en café au lait efter en härlig promenad, till affärsmän som vill njuta av sin lunch i en rogivande och vacker miljö. Under de varma årstiderna är trädgården med utsikt över Djurgårdens grönska en favoritplats. När vädret blir kallare, finns det något bättre än att möta en vän över ett glas vin och sitta framför brasan?

Du vet väl om att du är välkommen att göra en bokningsförfrågan direkt här på vår webbsida? Vi förbehåller oss rätten att stänga restaurangen vid särskilda tillfällen.

BOKA BORD DIREKT