Middag

Måndag-Lördag
kl 17.00-22.00

Serveras från och med 11 januari.
Mellan 26/12-10/1 se Hela Dagens på Källhagen

Boka gärna bord direkt här på sidan med formuläret nedan, eller ring restaurangen på 08-665 03 00.
SÖNDAGSMIDDAG
Köket är öppet till klockan 21:00 varje söndag, vi erbjuder vår populära hela dagens i baren-meny samt kvällens fiskrätt.
Välkomna in!
Förrätter
  • Jordärtskockssoppa 135: –
    Serveras med en liten löjromstoast
    2014 Signature Riesling, René Mure, Alsace Frankrike Glas 120:- / Flaska 420:-
  • Stekt pilgrimsmussla & havskräfta 145: –
    Serveras med avokado, forellrom och hummermajonnäs
    2014 Grüner Veltliner, Huber, Traisental, Österrike Glas 120:- / Flaska 420:-
  • Klassisk råbiff (90 gr) 140: –
    Serveras med pommesfrites och grönsallad
    2011 Edna Valley Chardonnay, Stephen Ross Wine Cellars, USA Glas 170:- / Flaska 690:-
  • Alspånrökt hjortfilé 135: –
    Serveras med kastanjekräm smaksatt med brynt smör, bakat äpple och syrade rotsaker
    2011 Crozes-Hermitage Rough , E.Guigal, Rhone, Frankrike Glas 140:- / Flaska 520:-
  • Smörbakad morot, kålrotskräm, mimoletteost, rostade hasselnötter och vintertryffel 135:-
    2013 Central Coast Pinot Noir, Calera Wine Company, Mt Harlan, USA Glas 160:- / Flaska 620:-
Varmrätter
  • Cour de filé ”Rossini” (Halstrad gåslever, tryffel, demi-glace, brioche) 395:-
    Serveras med råstekt potatis
    2011 Côte-Rotie Brune et Blonde, E.Guigal, Rhone, Frankrike Glas 210:- / Flaska 990:-
  • Biff a la Rydberg 265:-
    Serveras med äggula och senapskräm
    2011 Domaine Virginie Thunevin, Lalande de Fronsac, Bordeaux, Frankrike Glas 145:-./ Flaska 550:-
  • Smörstekt gösfilé från Mälaren 285:-
    Serveras med Won Ton knyten fyllda med jordärtskocka, tryffel och pecorino ost samt en rostad majs sky
    2013 Central Coast Chardonnay, Calera Wine Company, Mt Harlan, USA Glas 155:- / Flaska 590:-
  • Halstrad torskfilé från Barents hav 235:-
    Serveras med stompad potatis smaksatt med löjrom & brynt smör, kryddbakad fänkål och vitvinsås.
    2011 Edna Valley Chardonnay, Stephen Ross Wine Cellars, USA Glas 170:- / Flaska 690:-
  • Savojkålsdolmar fyllda med svamp, västerbottensost och rostad blomkål 170:-
    Serveras med linser, bönor, rotsaker och rostad vitlöksvelouté
    2012 Sonoma County Zinfandel, Seghesio Vineyards, USA Glas 130:- / Flaska 490:-
Desserter
  • Varm chokladfondant 125:-
    Serveras med vaniljglass och björnbär
    Moscatel de Setùbal, Fonseca, Terras do Sado, Portugal 16:-/cl
  • Mango, kokos, brynt smör och sesam 120:-
    Pineau des Charentes Vielle Rèserve 10 22:-/cl
  • Créme Brûlée 95:-
    2011 Curina Verdicchio Passito, Barone Pizzini, Marche, Italien 16:-/ cl
  • Fredriks kaffegodis 65:-
  • Praliner 28:-
Drycker
  • FreshStilla / Kolsyrat 37cl 37:-
  • FreshStilla / Kolsyrat 50cl 50:-
  • Lättöl 33cl 32:-
  • Alkoholfri öl 33cl 39:-
  • Läsk 33cl 32:-
Kaffe
  • Kaffe / Coffee 28:-
  • The 32:-
  • Cappuccino 36:-
  • Espresso 29:-
  • Dubbel espresso 34:-
  • Allt kaffe går att få koffeinfritt
Avecvagnens & Barens alternativ 1cl
  • Martell VS 22:-
  • Martell VSOP 28:-
  • Martell XO 220:-
  • Single Barrel no.V14 32:-
  • Boulard Pay’s d’Auge 22:-
  • Boulard XO 26:-
  • Busnel VSOP 28:-
  • Busnel 12ans 28:-
  • Busnel 20ans Reserve Prestige 35:-
  • Château de Beaulon 12 ans 34:-
  • Ardbeg 36:-
  • Auchentoshen 10 y 24:-
  • Bowmore 12 y 24:-
  • Bowmore Darkest 15 y 28:-
  • Glenmorangie 10 y 22:-
  • Glenfiddich 23:-
  • Laphroaig 10 y 24:-
  • Lagavulin 32:-
  • Macallan 12 years 28:-
  • Oban 14 y 28:-
  • Mackmyra Första utgåvan 36:-
  • Famous Grouse 22:-
  • Jameson, Irish Whiskey Gold Edition 36:-
  • Four Roses Single Barrel 32:-
  • Bulleit Bourbon 24:-
  • Southern Comfort 22:-
  • Dalmore 24:-
  • Olmenca, blanco 22:-
  • Patrón Pyrat XO Reserve 28:-
  • Patrón Anejo 30:-
  • Pampero Aniversario, Venezuela 28:-
  • El dorado Special Reserve 15y, Guyana 36:-
  • Grappa, Gaja Costa Russi 30:-
Ladda ner vår middagsmeny här! Ladda ner

BOKA BORD DIREKT