FESTVÅNING FÖR FEST, BRÖLLOP OCH MOTTAGNINGAR

Tillfällen att fira finns det gott om, men det är inte alltid så lätt att göra dem precis så speciella som man skulle önska. Vi kan hjälpa er att anordna fester för livets alla skeden; dop, konfirmationsmottagning, studentmottagning, bröllop, födelsedagar, bröllopsdagar och minnesstunder vid begravningar. Givetvis kan vi även hjälpa till med företagsfester, privata fester och andra typer av arrangemang.

Varje tillfälle kräver omtanke och kärleksfull planering. Kontakta oss så hjälper vi er att anordna festen eller mottagningen med det lilla extra.

FESTVÅNINGEN

I festvåningen kan vi åstadkomma det mesta.

Här dukar vi upp en trivselskapande måltid med smårätter, arrangerar stämningsfulla familjemottagningar, utställningar för företag, serverar specialplanerade menyer och dryck efter era önskemål, ordnar seminarier eller bjuder på en riktigt traditionell julmiddag.

Under det varma halvåret kan man dessutom njuta av naturen utanför från festvåningens terrass, som vetter mot det vackra Nordiska Museet.

I direkt anslutning till festvåningen ligger också vår fina vinkällare, fylld med kvalitetsviner från både den nya och gamla världen.

Vi ordnar naturligtvis gärna vinprovningar.

Buffé

Vi kan erbjuda bufféer med säsongens råvaror från 695:- per person. Kontakta Villa Källhagen för förslag.