Bokning och planering

Det är många faktorer, som avgör om en fest eller mottagning ska bli riktigt lyckad. En av de viktigaste är planeringen. Vi vill gärna hjälpa er med den och här följer några frågor, som ni kan ställa er inför Er bokning. Det går givetvis även bra att kontakta oss direkt så hjälper vi er.

Varför?
· Börja med att ta reda på vad syftet med festen/mottagningen är och vilken typ av fest/mottagning det ska vara. Detta för att lättare kunna avgöra vilka behov, som ska uppfyllas.

När?
· När är bästa tidpunkten för Er fest/mottagning? Vilken dag/dagar passar er bäst, vilka tider passar er bäst? Vilka start- och sluttider har ni tänkt er?

Vem?
· Hur många är gästerna? Vilka behov har gästerna? Har de behov av hotellrum? Behöver de hjälp med transport?
· Är det någon av gästerna som har något särskilt behov? Exempelvis, mat allergi, behov av vegetarisk kost, handikapp eller övriga allergier.
· Har ni någon VIP gäst som ska uppgraderas?

Hur?
· Vilka är era behov?
· Vilken teknik behövs? Exempelvis ljudanläggning, TV/DVD/VCR, LCD-projektor, OH-projector eller annan utrusning.
· Vilken typ av möblering passar Er fest/mottagning? Vilken typ av möblering vill ni ha i lokalen, u-bord, banquet, långbord eller kanske bara lite stå bord att mingla runt? Behövs materialbord, talarstol, presentbord eller annan typ av extra möblering?
· Hur stor är er budget? Av vem och hur ska arrangemanget betalas? Av gästerna själva, av er själva eller någon annan. Ska allt betalas tillsammans eller ska det delas upp?
· Är ni i behov av några övriga utrymmen, så som grupprum, förvaring, omklädningsrum etc. ?

Vad?
· Vilken typ av förtäring behöver ni? Exempelvis vid mottagande, frukost, kaffepaus, lunch, middag, mingelbuffé. Vilken dryck ska serveras?
· Vill ni ha någon aktivitet i samband med Er fest/mottagning? Vad är syftet med aktiviteten, ska den bara vara för nöjes skull, avkopplande.
· Har ni några önskemål om dekoration som exempelvis, blommor, ljus eller dukning?

Om ni har svar på alla dessa frågor har ni goda förutsättningar för att lyckas med Er fest/mottagning, tänk på att desto mer information vi får från er desto större möjlighet har vi till att leva upp till, eller kanske till och med överträffa era förväntningar.
Kontakta gärna vår festvåningsansvarig så kan vi planera tillsammans.

Bokning & frågor:
Mejl: reservation@kallhagen.se
Telefon: 08-665 03 00