Festlokaler på villa källhagen

Vigsel på terrassen, privat julbord, vernissage eller stor fest med sittande gäster och dans är bara ett axplock av de olika fester vi arrangerat här i Villa Källhagens festvåning. Vi ser ingenting som omöjligt och välkomnar nya idéer och uppslag på fester med öppna armar.

Kom gärna förbi och titta på våra lokaler, så blir ni garanterat inspirerade inför er fest eller mottagning.

Festlokal Eken

Vår lokal Eken har stora öppningsbara fönster som leder ut till terrassen. Här kan ni och era gäster avnjuta välkomstdrinken samtidigt som ni beundrar den vackra utsikten över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska Museet. Flytta in till dukat bord och låt oss sköta det praktiska. Vår stora kunskap och långa erfarenhet av lyckade fester gör att vi kan försäkra er en oförglömlig fest.

Med runda bord dukar vi för upp till 80 personer i denna lokalen som passar utmärkt både till bröllop, privata fester och affärsmiddagar.

Festlokal Vinkällaren

I anslutning till Eken ligger vår egen vinkällare där viner från alla de stora vinländerna samsas om utrymmet på hyllorna. Låt oss guida er genom de snåriga vinrankorna och upptäcka en ny smakrik värld en trappa ner i Villa Källhagen.

Lokalen som har plats för upp till 22 personer passar lika bra för lättsamma vinprovningar, en trevlig buffé eller som en mer privat middagslokal.

Matsalen

I vår underbara matsal bokar vi fester för mellan 100 och 130 personer. Ta ett glas Champagne i trädgården före middagen eller mingla under bar himmel fram emot nattkvisten. Hos oss är det mesta möjligt och vi gör allt vi kan för att möta era önskemål.

Verandan

Verandan ligger på markplan, med fönster ut mot trädgården.

Här kan man sitta upp till 35 personer.