Gruppmeny

Vi behöver er förbeställning av menyn tre dagar innan besöket.
Vid eventuella bortfall måste detta meddelas restaurangen senast tre dygn innan er middag är bokad. Om så inte sker, debiteras samtliga beställda menyer. För att uppnå bästa upplevelse, service och kvalitet på er beställning gäller en och samma meny för hela sällskapet förutom matallergier och vegetarisk kost.

Varför inte börja med en fördrink i vår Lobbybar innan middagen?

Mousserande / Champagne
Castillo Perelada Brut, Spanien 105:- glas, 495:- flaska.

Bollinger Special Cuvée, Brut 145:- glas, 790:- flaska

Champagne Cocktails
Källhagens Bellini 145:- Champagne cocktail (cognac, socker, champagne) 155:-

Gruppmeny 1 maj – 31 juli 2017

Källhagens meny

Gravad laxloin serveras med en skaldjursvinägrett och kavringskrutonger
Signature Riesling, René Mure, Alsace, Frankrike 420:-

Citron och timjan stekt majskycklingfilé serveras med säsongens grönsaker och parmesankräm
Edna Valley, Chardonnay, Stephen Ross Wine Cellars, CA, USA 690:-
Calera Central Coast Pinot Noir, Calera Wines, Mount Harlan, CA, USA 620:-

Säsongens tryfflar (två smaker)
Moscatel de Setùbal, Fonseca, Terras do Sado, Portugal 16:-/cl
Maury Expression, Mas de Lavail, Roussillon, Frankrike 20:-/cl

Pris: 565:-

Klassisk meny

Gravad oxfilé med rostad pinjenötskräm, grönsaksvinaigrette och lagrad prästost
Crozes-Hermitage, E.Guigal, Rhone, Frankrike 520:-
Morgan Bay Zinfandel, Morgan Bay Cellars, USA 420:-

Halstrad torskrygg serveras med räkor, riven pepparot, pocherat ägg, brynt smör och dillkokt potatis
Couvent des Jacobins Chardonnay, Loius Jadot, Bourgogne, Frankrike 450:-
Edna Valley Chardonnay, Stephen Ross Wine Cellars, CA, USA 690:-
Lander-Jenkins, Cabernet Sauvignon, North coast, USA 550:-

Rabarberbavaroise, pistage, jordgubb
Angerhof Auslese, Tschida, Burgenland, Österrike 22:-/cl

Pris: 665:-

Villans meny

Svenska smaker gravad laxloin, skagen, Kalix löjrom, prästostkräm, knäckebröd, hovmästaresås och dill
Grüner Veltliner Terrassen, Huber, Traisental, Österrike 420:-
Signature Riesling, René Mure, Alsace, Frankrike 420:-

Grillad oxfilé serveras med smörbakad potatis, ugnsbakad silverlök, brynt vitsparris och madeirasås
Paso A Paso Tempranillo, EKO Volver 420:-
Calera Central Coast Pinot Noir, Calera Wines, Mount Harlan, CA, USA 620:-

Vitchokladmousse, hallon, mandel
Curina Verdicchio Passito, Barone Pizzini, Marche, Italien 16:-/cl
Maury Expression, Mas de Lavail, Roussillon, Frankrike 20:-/cl

Pris: 785:-

2017 års gruppmenyer

1 januari – 30 april
Ladda ner

1 maj – 31 juli
Ladda ner

1 augusti – 30 september
Ladda ner

1 oktober – 25 november
Ladda ner