Gruppmeny

Menyförslag 1 oktober – 26 november

Vi behöver er förbeställning av menyn tre dagar innan besöket och vid eventuella bortfall måste detta meddelas restaurangen tre dygn innan er middag är bokad. Om så inte sker debiteras samtliga beställda menyer. För att uppnå bästa upplevelse, service och kvalitet på er beställning gäller en och samma meny för hela sällskapet undantaget matallergier och vegetarisk kost.

Decembermeny 2014
Svenska vintersmaker
Kalixlöjrom, fisk & skaldjursterrine, gravad laxloin, calvadoskryddad västerbottenkräm, citroncréme fraiche, kavring, inkokt potatis

Carpaccio på kalvinnanlår
Serveras med krispig ostronskivling, friterad svartrot samt långlagrad Comtéost och en vinaigrette på rotsaker och en mild rostad vitlökscrème

Hängmörad Biff
”Bourguignone” med tryffelkryddad potatispuré

Konditorns chokladdessert

Pris
Pris 3-valda rätter: 575: -
Pris 4-valda rätter: 695: -