Gruppmeny

Vi behöver er förbeställning av menyn tre dagar innan besöket.
Vid eventuella bortfall måste detta meddelas restaurangen senast tre dygn innan er middag är bokad. Om så inte sker, debiteras samtliga beställda menyer. För att uppnå bästa upplevelse, service och kvalitet på er beställning gäller en och samma meny för hela sällskapet förutom matallergier och vegetarisk kost.

Varför inte börja med en fördrink i vår Lobbybar innan middagen?

Mousserande / Champagne
Castillo Perelada Brut, Spanien 95:- glas 395:- flaska Bollinger Special Cuvée, Brut 125:- glas 720:- flaska
Champagne Cocktails
Källhagens Bellini 145:- Champagne cocktail (cognac, socker, champagne) 155:-

Gruppmeny 1 maj – 31 juli 2016

Källhagens meny

Lättgravad rödingfilé
serveras med pocherat ekologiskt ägg, forellrom och citronkrutonger
Signature Riesling, René Mure, Alsace, Frankrike 420:-

Majskyckling bröst ”supreme” fylld med tryffelkräm
serveras med rostad grönsparris, stekt potatis och vitsparrisvelouté
Edna Valley Chardonnay, Stephen Ross Wine Cellars, CA, USA 690:-
Calera Central Coast Pinot Noir, Calera Wines, Mount Harlan, CA, USA 590:-

Säsongens tryfflar (två smaker)
Moscatel de Setùbal, Fonseca, Terras do Sado, Portugal 16:-/cl

Pris: 565:-

Klassisk meny

Gravad oxfilé
med rostad pinjenötskräm, grönsaksvinaigrette och lagrad prästost
Crozes-Hermitage Rough, E.Guigal, Rhone, Frankrike 520:-

Halstrad torskrygg
serveras med räkor, riven pepparot, ägg, brynt smör och dillkokt potatis
Couvent des Jacobins Chardonnay, Loius Jadot, Bourgogne, Frankrike 450:-
Edna Valley Chardonnay, Stephen Ross Wine Cellars, CA, USA 690:-

Klassisk rabarberbavaroise
pistage, jordgubb
Moscato Vigna Senza Noma, Briada, Piemonte, Italien 14:-/cl

Pris: 665: –

Villans meny

Svenska smaker
gravad laxloin, skagen, Kalixlöjrom, prästostkräm, knäckebröd, hovmästaresås och dill
Grüner Veltliner Terrassen, Huber, Traisental, Österrike 420:-

Grillad oxfilé
serveras med tryfferad Hasselbacks potatis, brynt vitsparris och madeirasås
Domaine Virginie Thunevin, Lalande de Fronsac, Bordeaux, Frankrike 550:-
Côte-Rotie Brune et Blonde, E.Guigal, Rhone, Frankrike 990:-

Vitchokladmousse
hallon, mandel
Chateau d´Arche Sauternes, Thunevin, Bordeaux, Frankrike 24:-/cl

Pris: 785: –

Årets gruppmenyer

1 januari – 30 april
Ladda ner

1 maj – 31 juli
Ladda ner

1 augusti – 30 september
Ladda ner

1 oktober – 25 november
Ladda ner