Gruppmeny

Vi behöver er förbeställning av menyn tre dagar innan besöket.
Vid eventuella bortfall måste detta meddelas restaurangen senast tre dygn innan er middag är bokad. Om så inte sker, debiteras samtliga beställda menyer. För att uppnå bästa upplevelse, service och kvalitet på er beställning gäller en och samma meny för hela sällskapet förutom matallergier och vegetarisk kost.

Varför inte börja med en fördrink i vår Lobbybar innan middagen?

Mousserande / Champagne
Castillo Perelada Brut, Spanien 105:- glas, 600:- flaska.

Bollinger Special Cuvée, Brut 145:- glas, 850:- flaska

Champagne Cocktails
Källhagens Bellini 145:- Champagne cocktail (cognac, socker, champagne) 155:-

Gruppmeny 1 maj – 31 juli 2017

Källhagens meny

Gravad laxloin serveras med en skaldjursvinägrett och kavringskrutonger

Citron och timjan stekt majskycklingfilé serveras med säsongens grönsaker och parmesankräm

Säsongens tryfflar (två smaker)

Pris: 565:-

Klassisk meny

Gravad oxfilé med rostad pinjenötskräm, grönsaksvinaigrette och lagrad prästost

Halstrad torskrygg serveras med räkor, riven pepparot, pocherat ägg, brynt smör och dillkokt potatis

Rabarberbavaroise, pistage, jordgubb

Pris: 665:-

Villans meny

Svenska smaker gravad laxloin, skagen, Kalix löjrom, prästostkräm, knäckebröd, hovmästaresås och dill

Grillad oxfilé serveras med smörbakad potatis, ugnsbakad silverlök, brynt vitsparris och madeirasås

Vitchokladmousse, hallon, mandel

Pris: 785:-

2017 års gruppmenyer

1 januari – 30 april
Ladda ner

1 maj – 31 juli
Ladda ner

1 augusti – 30 september
Ladda ner

1 oktober – 25 november
Ladda ner

Vinlista 2017
Ladda ner