Gruppmeny

Vi behöver er förbeställning av menyn tre dagar innan besöket.
Vid eventuella bortfall måste detta meddelas restaurangen senast tre dygn innan er middag är bokad. Om så inte sker, debiteras samtliga beställda menyer. För att uppnå bästa upplevelse, service och kvalitet på er beställning gäller en och samma meny för hela sällskapet förutom matallergier och vegetarisk kost.

Varför inte börja med en fördrink i vår Lobbybar innan middagen?

Mousserande / Champagne
Castillo Perelada Brut, Spanien 95:- glas 395:- flaska Bollinger Special Cuvée, Brut 125:- glas 720:- flaska
Champagne Cocktails
Källhagens Bellini 145:- Champagne cocktail (cognac, socker, champagne) 155:-

Gruppmeny 1 januari – 30 april 2016

Källhagens meny

Potatis och silverlökssoppa
med forellrom och friterad savojkål
Grüner Veltliner Terrassen, Huber, Traisental, Österrike 420:-

Rödvinsbrässerad högrev
serveras med tryffelstompade rotsaker, svampsauté och karameliserad rödlök
Domaine Virginie Thunevin, Lalande de Fronsac, Bordeaux, Frankrike 550:-
Côte-Rotie Brune et Blonde, E.Guigal, Rhone, Frankrike 990:-

Säsongens tryfflar (två smaker)
Moscatel de Setùbal, Fonseca, Terras do Sado, Portugal 16:-/cl

Pris: 565:-

Klassisk meny

Gravad oxfilé
med pepparotskräm, syltad pumpa och friterad savojkål
Crozes-Hermitage Rough, E.Guigal, Rhone, Frankrike 520:-

Halstrad torskrygg
serveras med räkor, riven pepparot, ägg, brynt smör och dillkokt potatis
Couvent des Jacobins Chardinnay, Loius Jadot, Bourgogne, Frankrike 450:-
Edna Valley Chardonnay, Stephen Ross Wine Cellars, CA, USA 690:-

Mörk chokladmousse
Serveras med pistage och björnbär
Curina Verdicchio Passito, Barone Pizzini, Marche, Italien 16:-/cl

Pris: 665: –

Villans meny

Svenska smaker
gravad laxloin, skagen, Kalixlöjrom, prästostkräm, knäckebröd, hovmästaresås och dill
Grüner Veltliner Terrassen, Huber, Traisental, Österrike 420:-

Stekt ankbröst
serveras med vintertryffel, halstrad anklever, Karl-Johan svamp, smörkokt potatis och ankleversky
Bourgogne Pinot Noir, Joseph Faiveley, Borugogne, Frankrike 490:-
Calera Central Coast Pinot Noir, Calera Wines, Mount Harlan, CA, USA 590:-

Klassisk sockerkaka
med brynt smör, lemon curd och blåbär
Chateau d´Arche Sauternes, Thunevin, Bordeaux, Frankrike 24:-/cl

Pris: 765: –

Årets gruppmenyer

1 januari – 30 april
Ladda ner

1 maj – 31 juli
Ladda ner

1 augusti – 30 september
Ladda ner

1 oktober – 30 november
Ladda ner