Hotell i centrala Stockholm

Villa Källhagen erbjuder boende i vacker och rogivande miljö invid Djurgårdsbrunnskanalen på Gärdet i Stockholm, ca 5 minuters promenad från Östermalm och Strandvägen. Här finner du goda parkeringsmöjligheter, vacker natur, joggingspår och – naturligtvis – vårt välrenommerade kök under ledning av Executive Chef Xavier Rodriguez.

Villa Källhagen har 36 vackert inredda gästrum som kombinerar medveten design med närheten till den vackra omgivningen genom stora fönster och rikliga ljusinsläpp. Här bor du i natursköna omgivningar nära city – perfekt för en avkopplande helg med lite shopping och kanske ett teater- eller musikalbesök.

Gäst på källhagen

Det första vi vill att våra gäster ska känna när de checkar ut från Villa Källhagen är: Här vill jag snart bo igen. På Villa Källhagen sätter vi gästen i första rummet, och det i kombination med det unika läget, våra härliga rum och den välrenommerade restaurangen gör att vi har många goda
ambassadörer ute i världen.

De 36 ombonade rummen är utrustade med flatscreen-tv, trådlös uppkoppling och en minibar med kalla drycker. De stora fönsterna i rummen ger härligt ljus, och i badrummen strålar dagsljuset in från de runda takfönsterna. Här är det lätt att koppla av och samla energi inför morgondagen. Alla våra hotellgäster har dessutom tillgång till den bokningsbara relaxavdelningen i källaren. Här finner du bastu, dusch och sköna stolar att slappna av i.

När dag går mot kväll erbjuder vår restaurang en smakfull och genomtänkt meny att njuta av inomhus, eller när vädret tillåter, ute på vår uteservering med en svårslagen utsikt över vattnet.

36 hotellrum inspirerade av naturen och årstiderna

Rummen är inredda i olika färger för att spegla de fyra årstiderna. Den vackra naturen finner ni precis utanför dörren, och i våra badrum kommer dagsljuset in genom runda takfönster. Många av rummen har också en underbar utsikt mot Djurgårdsbrunnskanalen, som slingrar sig precis utanför hotellet. I alla rum finns en minibar med kalla alkoholfria drycker, de bjuder vi på. Trådlöst internet ingår också i rumspriset.

Alla våra hotellgäster har fri tillgång till vår bastu- & relaxavdelning. I hotellrummet hittar ni morgonrock och tofflor att slappna av i. Våra badrumsprodukter kommer från Molton Brown. Frukt och juice går att beställa ner till relaxen eller varför inte en härlig ostbricka?

Vi samarbetar även med ett företag som hjälper till med barnpassning. Kontakta oss för att veta mer om företaget.

Villa Källhagen är en idyll, så nära naturen, fast ändå mitt i stan.

Här hoppas vi att ni ska trivas!