Krogveckan

krogveckan-teaser

Förrätter

Terrin på långkokt kalvlägg och anklever serveras med hallonvinäger consommé samt pannrostad kavring och friterad ostronskivling
Terrine of slow cooked veal and foie gras served with raspberry vinegar consommé, pan roasted rye bread and fried oyster mushrooms

Tartar på alspånsrökt fjällröding samt halstrad pilgrimsmussla serveras med citronkryddad gurka samt hollandaise sås och löjrom
Tartar of smoked arctic char, seared scallops served with lemon spiced cucumber, hollandaisesauce and caviar

Varmrätter

Källhagens Kalv i dill 2014
Grillad kalvmedaljong med långkokt kalvbringa samt en citron och timjankryddad kalvfärs i savoyknyte serveras med en morotscreme, glaserad brysselkål och smålök samt en sötsyrlig vit dillsås Villa Källhagens Veal in Dill
Grilled veal and long-cooked veal, lemon and thyme spiced veal in savoy dumpling served with a carrot cream, glazed brussels sprouts and onions and a sweet-sour white dill sauce

Fisk & skaldjursgryta Provencale
Fish & Seafood Stew Provencale

Dessert

Choklad – Mango – Kokos dessert signerad vår konditor Per Bäckström.
Chocolate – Mango – Coconut dessert designed by our pastry chef Per Bäckström.

Källhagens urval av ostar med tillbehör
Källhagens selection of cheeses with accessories

krogveckan

PRIS:

2 rätter 250:-
3 rätter 300:-

Sommelierns urval av viner:
2 rätter: 175:-
3 rätter : 225:-

Boka bord
(Bookning av krogveckans erbjudanden kan endast ske via Bookatable.com)