Decembermeny 2013

Vi behöver er förbeställning av menyn tre dagar innan besöket och vid eventuella bortfall måste detta meddelas restaurangen tre dygn innan er middag är bokad. Om så inte sker debiteras samtliga beställda menyer. För att uppnå bästa upplevelse, service och kvalitet på er beställning gäller en och samma meny för hela sällskapet undantaget matallergier och vegetarisk kost.

Gör gärna en bokningsförfrågan direkt här på sidan med formuläret till höger, eller ring restaurangen på 08-665 03 00.

Bokningsförfrågan

Vi återkommer inom kort för att bekräfta din bokning




Fyll i texten i bilden:
captcha

Middag

Meny
Svenska vintersmaker kalixlöjrom, fisk& skaldjursterrine, gravad lax loin, calvadoskryddad västerbottenkräm, citroncreme fraiche, kavring, inkokt potatis

Gravad rådjurscarpaccio med confiterad karl-johan svamp, tranbärsgelé, långlagrad sveciaost, samt vinaigrette på syrligt äpple & rotsaker

Fasan wallenbergare med glaserad brysselkål, rökt sidfläsk vinteräpple samt mandelpotatis puré smaksatt med mild schalottenlök, krämig enbärsgräddsås

Konditorns mandelmaräng smaksatt med apelsin serveras med mörk chokladcreme samt en karamelliserad mjölkchoklad glass

Tre rätter: 575:- Vinpaket: 380:-
Fyra rätter: 695:- Vinpaket: 460:-