Middag

Gör gärna en bokningsförfrågan direkt här på sidan med formuläret nedanför menyn, eller ring restaurangen på 08-665 03 00.
Förrätter
  • Ankleverterrin
    Kalvlägg, vitpersika, Brioche 145:-
    2008 Gewurztraminer, Dopff & Irion 480:-fl/ 135:-gl
  • Ägarens favorit
    Räkor, Kalix löjrom, bondbröd 160:-
    2012 Pinot Gris Signature, René Muré 420:-fl/120:-gl Wisby Weisse 79:-
  • Ankbröst
    Serveras med en Nobis sallad med rökt sidfläsk, pocherat Gotlandsägg och hyvlad comteóst 150:-
    2008 Gewurztraminer, Dopff & Irion 480:-fl/ 135:-gl
  • Skaldjurscocktail
    Serveras med Hummer, kronärtskocka, tryffel 160:-
    2009 Chablis, Joseph Faiveley, 480 :-fl/135 :-gl
  • Charketurier
    Kallskänkens urval av chark, inläggningar & ostar 155:-
    NV Bollinger Special Cuvée Brut 695:-fl/125.-gl
    2011 Stephen Ross Chardonnay, CA,620 :-fl/170 :-gl
Köksmästaren rekommenderar
  • Kvällens varmrätt 165:-
Alltid på Villa Källhagen fr. kl.17:00
  • Havets wallenbergare
    Löjromssås, pepparrot och räkor 170:-
    2012 Pinot Gris Signature, René Muré 420:-fl/120:-gl
  • Kalvfärsbiffar
    Rårörda lingon, pressgurka & vitpeppargräddsås 185:-
    2010 Brazin Old Vine Zinfandel, California, USA 480:-fl/135:-gl
    Sleepy Bulldog, 0,40cl fat, 65:-
  • Pulled Pork Burger
    Äppelcoleslaw, Villans majonnäs, dillkryddad pommes frites 195:-
    Brewdog Punk IPA Classic Pale Ale 67:-
Varmrätter
  • Bouf Bourguignon
    Med sidfläsk, rödvinssky och svamp 185:-
    2010 Joseph Faiveley Pinot Noir, Bourgogne 490:-fl/140:-gl
  • Rödtunga
    Serveras med Champagnesås, löjrom, skaldjur 240:-
    2011 Stephen Ross Chardonnay, CA,620 :-fl/170 :-gl
  • Entrecôte ”220 eller 300 gram”
    Serveras med bearnaise, grillad rödlök, pommes frites – Pris: 1:-/gram
    2010 Brazin Old Vine Zinfandel, California, USA 480:-fl/135:-gl
  • Observera! Kött som steks well done kan upplevas som torrt och segt
Desserter skapade av vår konditor Per Bäckström
  • Svartvinbär dessert
    Choklad, lakrits, vanilj 115:-
  • Crème Brûlée 95:-
  • Pers kaffegodis
    3 smaker & texture 65:-
  • Praliner 28:-/st
Hela dagens i baren
Denna meny serveras måndag – lördag 11.30–21.00 i baren

  • Croque Monsieur
    Toast med Dijonsenap, ost, rökt skinka och sallad 130:-
  • Croque Madame
    Toast med pocherat ägg, dijonsenap, ost, rökt skinka och sallad 140:-
  • Vår klassiska räksmörgås
    Our classic shrimp sandwich 1/ 2 & 1/1 130:- / 195:-
  • Säsongens soppa
    Köket lagar ur säsongens skafferi Soup of the season 125:-
  • Kalvfärsbiffar
    Serveras med rårörda lingon, pressgurka & vitpeppargräddsås 185:-
  • Charketurier
    Kallskänkens urval av chark, inläggningar och ostar 155:-
    med kökets ankleverterrin: 195:-
Chef’s Pizza Slice
  • Köksmästaren komponerar veckans pizza slice.
    Serveras måndag – fredag 17-21 samt 11.30–21 lördagar 85: -/st
    Sleepy Bulldog, 0,40cl fat, 65:- Spendrups Ekologiska4,40cl,fat 58:-
Avecvagnens & Barens alternativ 1cl
  • Martell VS 22:-
  • Martell VSOP 28:-
  • Martell XO 220:-
  • Single Barrel no.V14 32:-
  • Boulard Pay’s d’Auge 22:-
  • Boulard XO 26:-
  • Busnel VSOP 28:-
  • Busnel 12ans 28:-
  • Busnel 20ans Reserve Prestige 35:-
  • Château de Beaulon 12 ans 34:-
  • Ardbeg 36:-
  • Auchentoshen 10 y 24:-
  • Bowmore 12 y 24:-
  • Bowmore Darkest 15 y 28:-
  • Glenmorangie 10 y 22:-
  • Glenfiddich 23:-
  • Laphroaig 10 y 24:-
  • Lagavulin 32:-
  • Macallan 12 years 28:-
  • Oban 14 y 28:-
  • Mackmyra Första utgåvan 36:-
  • Famous Grouse 22:-
  • Jameson, Irish Whiskey Gold Edition 36:-
  • Four Roses Single Barrel 32:-
  • Bulleit Bourbon 24:-
  • Southern Comfort 22:-
  • Dalmore 24:-
  • Olmenca, blanco 22:-
  • Patrón Pyrat XO Reserve 28:-
  • Patrón Anejo 30:-
  • Pampero Aniversario, Venezuela 28:-
  • El dorado Special Reserve 15y, Guyana 36:-
  • Grappa, Gaja Costa Russi 30:-
Kaffe
  • Kaffe 28:-
  • The 32:-
  • Cappucino 36:-
  • Espresso 29:-
  • Dubbel espresso 34:-

Allt kaffe går att få koffeinfritt.

BOKA BORD DIREKT