Vinmiddagar

Kommande middagar

Bourgogne 2007 och 2005

Bourgogne är en påtagligt årgångskänslig vinregion. Det talas lika ofta som storslagna årgångar som sämre och däremellan finner man en och annan mellanårgång. Men vad är egentligen en bra årgång, och vad är den dålig? Lika väl detta definieras av vädret i sig, kan kvaliteten och karaktären på vinerna från en eller annan årgång var en högst personlig värdering.

Årgång 2007 är en typisk mellanårgång, den gav inte lika djupa och strukturerade viner som 2005 och 2009 och heller inte lika mineraliskt stringenta som 2008 och 2010. Däremot gav den viner som troligen inte har det verkligt långa livet framför sig, men som i gengäld kan vara riktigt goda att dricka idag. I den här provningen guidas du genom 6 röda viner från Côte de Beaune i söder till Côte de Nuits i norr, från vanlig villages till premier cru och grand cru. Vi provar också 4 röda viner från 2005, en bra referens för att få lite mer känn på årgångarna. De planerade vinerna är:

2007 Maranges 1er Cru Le Croix Moines (Camille Giroud)
2007 Pommard (Maison Louis Jadot)
2007 Beaune 1er Cru Champimonts (Chanson Père & fils)
2007 Corton-Grèves Grand Cru (Domaine Louis Jadot)
2007 Nuits-Saint-Georges 1er Cru Aux Boudots (Domaine Jean-Jacques Confuron)
2007 Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos St-Jacques (Domaine Armand Rousseau)

2005 Volnay 1er Cru Les Champans (Domaine de Montille)
2005 Beaune Premier Cru Champimonts (Chanson Père & fils)
2005 Vosne-Romanée (Domaine Sylvain Cathiard)
2005 Clos de Tart Grand Cru (Mommessin)

I provningen ingår också en god måltid med vin.

Provningen och middagen äger rum i Vinkällaren på
VILLA KÄLLHAGEN
Djurgårdsbrunnsvägen 10
Torsdagen 17 september, 18:30

Pris per person, 1 900 kronor
Först till kvar, maximalt 15 gäster!
(minst 10 personer krävs för att provningen ska genomföras)

Bindande anmälan sker snarast till Michel Jamais på
michel@mvg.nu

När du har fått bekräftelse på din plats/dina platser, betalar du in 1 900 kronor till konto 605 849 242 (clearing 6915) i Handelsbanken och anger ditt efternamn. Först då är din plats/dina platser säkrade. I den mån du sedan inte kan komma, åligger det dig själv att hitta en ersättare. Ingen avgift återbetalas.

VARMT VÄLKOMMEN!

Michel Jamais


Tidigare middagar

Här finns information om tidigare middagar på Villa Källhagen.

BOLLINGERMIDDAGEN – 5 maj
Den 5 maj kommer Bollinger att visa upp de nya årgångarna LGA’05 & LGA Rosé’05. Detta kommer vi att fira genom att komponera en exklusive Bollinger-måltid. I menypriset kommer det att ingå ett 6pack med våra nya champagneglas ‘Richard Juhlin Optimum’. Vid middagen har ni möjlighet att träffa vinmakaren Gilles Descôtes. B O L L I N G E R – M E N Y S C Brynt smörbakad hummer och hummerconfiterad färsklök med färskpotatisstomp, gräddfil och löjrom L G A 05 Krämig tartar på kravmärkt oxfilé från Närke med vit sparris, mandelstekt brioche, körvel, krasse och ängsyra samt rabarbervinägrett. L G A R O S É 05 Brässerad Bjäremajskyckling, råstekta primörmorötter och variation av betor med pancetta, gruyère och murkelvelouté R.D. 02 Lammrygg och lägg från Välnäs gård, crème av färska lökar, brynt och friterad vårlök, samt Champagne- och hasselnötssky R O S É Brillat Savarin, fläderpicklade polkabetor, frystorkade svarta vinbär, svart tryffel och crostinis PRIS 1 995 sek, meny, vinmeny samt 6pack champagneglas. ANMÄLAN OSA senast 25 april till Björnstierne på mailto:sommelier@champagneclub.com. FÖRST I KVARN!
Stonestreet Winery Dinner den 6 maj 18.30
I hjärtat av Alexander Valley i det lite varmare inlandet av norra Sonoma County, ligger firman Stonestreet Winery. Egendomen köptes 1989 av Jess Stonestreet Jackson från Kendall-Jackson som investerade 30 miljoner dollar i bygget av ett toppmodernt vineri. Från totalt 404 hektar egna vingårdar som främst ligger i bergen ovanför dalgången och vineriet gör man ett antal utmärkta viner av Chardonnay och Cabernet Sauvignon som positionerar firman bland de bästa i norra Sonoma. Den här kvällen har du möjlighet att till en speciellt komponerad meny njuta av dessa viner. Som vanligt ledsagas du genom måltiden och vinerna av Michel Jamais, som vid ett flertal tillfällen har besökt egendomen. 2012 Broken Road Chardonnay 2013 Beat Point Chardonnay Skaldjursfylld pilgrimsmussla med torkat äpple och citron samt ett luftigt blåmusselskum 2012 Estate Chardonnay Tartar av oxfilé med duxelles av svamp, smörstekt shiitake och en ostronemulsion 2010 Estate Cabernet Sauvignon Björnbärsbräserad oxsvans med rostad blomkålskräm samt chips av rödbetor och svartrot 2010 Monument Ridge Cabernet Sauvignon 2010 Christopher’s Cabernet Sauvignon Kalventrecôte med puré av persiljerot, smörbakad schalottenlök samt en rödvinssås monterad med anklever 2012 Upper Barn Chardonnay Smörstekt brioche med Gruyère och Comté, rostade hasselnötter och brunoise av äpple Middagen äger rum på

Villa Källhagen

onsdag 6 maj 18.30 Djurgårdsbrunnsvägen 10 telefon 08-665 03 00 Priset är kraftigt subventionerat, du betalar endast 995 kronor per person! Betalning sker på plats Bindande anmälan snarast för dig och dina vänner sker till Michel Jamais, michel@mvg.nu Vänligen ange eventuella allergier samt om du vill sitta tillsammans med några av dina vänner. OBS! Michel är i Kalifornien under perioden 13-19 april och har då bara sporadisk tillgång till mejl att svara dig. Vänligen ha tålamod – du får svart så fort som möjligt. Varmt välkommen! Michel Jamais Villa Källhagen Stonestreet Winery Vinovativa

Tisdag 21 oktober

Penfolds Wine Dinner den 21 oktober Villa Källhagen, tisdag 21 oktober, 18.30 Djurgårdsbrunnsvägen 10 telefon: 08-665 03 00 NV Brut Pol Roger, Champagne PARMESANTARTE MED RIMMAD OXBRINGA, ÄPPLE OCH FRITERAD POTATIS KRYDDAD MED HAVSSALT 2011 Bin 311 Chardonnay Penfolds, Australien 2008 Bin 311 Chardonnay Penfolds, Australien CARPACCIO PÅ PILGRIMSMUSSLOR MED ÄPPLE OCH CITRUSDOFTANDE SMÖRSÅS, SERVERAS MED EN MINIPIZZA MED PILGRIMSMUSSLOR, SCHALOTTENLÖK, COMTÉ OCH HASSELNÖT 2012 Bin 707 Cabernet Sauvignon Penfolds, Australien 1985 Bin 707 Cabernet Sauvignon Penfolds, Australien SMÖRBAKAD TORSKRYGG MED EN MANDELPOTATISKRÄM OCH DUXELLES AV KARLJOHANSVAMP, SAMT EN FRITERAD MUSSERON OCH EN SKY SMAKSATT MED BJÖRNBÄR 2012 RWT Shiraz Penfolds, Australien 2000 RWT Shiraz Penfolds, Australien SMÖRDEGSINBAKAD RÖDVINBRÄSERAD OXSVANS MED KONFITERAD ANKA, SERVERAD MED EN KRYDDIG OXSVANSSKY OCH TIMJANBAKAD ROTSELLERI 2010 Grange Penfolds, Australian 1995 Grange (magnum) Penfolds, Australian KALVENTRECÔTE MED LUFTTORKAD SKINKA OCH SALVIA MED EN ROSTAD ROTSAKSKRÄM, EN KALVSKY SMAKSATT MED ÅKERBÄR SAMT FRITERAD SVARTROT OCH SALVIA Pris per person, inklusive alla viner (betalning sker på plats) endast 1 950 kronor Bindande anmälan snarast möjligt till priscilla@kallhagen.se. Din plats bekräftas med mejl. OBS! Notera att Michel är bortrest och INTE kan ta emot några anmälningar till sig! Hovmästaren på Villa Källhagen planerar bordsplaceringen efter antalet gäster. VARMT VÄLKOMMEN TILL EN SMAKRIK AFTON!
Torsdag 9 oktober

Spansk vinmiddag på Villa Källhagen Torsdag den 9 oktober 18.30 Villa Källhagen Djurgårdsbrunnsvägen 10 Telefon: 08-665 03 00
NV Cava Brut PARÉS BALTA, Cava DO (Katalonien) NV La Bota de Manzanilla No 42 EQUIPO NAVAZOS, Jerez de la Frontera Jamón Iberico med tryffelchips och kräm av oxmärg 2012 Avancia Godello Cuvée de O BODEGAS AVANTHIA, Valdeorras DO Skaldjursterrin med bräckt råräka, ostronskum och julienne av äpple och fänkål med dill 2007 Roda 1 Reserva BODEGAS RODA, Rioja DOCa 2007 Pagos Viejos ARTADI, Rioja DOCa Vinbärsbakad dovhjort med svart trumpetsvamp, sauterade höstäpplen, mörkt fruktig rödvinssås samt en terrin av potatis med anklever och manchego 2012 Les Terrasses Velles Vinyes ALVARO PALACIOS, Priorat DOCa Rosastekt lammytterfilé med chutney av konfiterad tomat och lök, en puré av rostad schalottenlök och en tomatiserad lammfond 2012 Victoria Moscatel Alejandria No 2 JORGE ORDOÑEZ, Malaga DO Krokett av Queso de Valdeón med en kompott av aprikos och persika Bara 1190 kronor per person! Detta betalas på plats. Bindande anmälan snarast till michel@mvg.nu Varmt välkommen! Michel Jamais, Villa Källhagen
Tisdag 23 september
Kalifornisk vinmiddag (för medlemmar i Club VinUnic)
Onsdag 1 oktober
Superexklusiv vertikal- och horisontalprovning av de sällsynta vinerna från Cayuse Vineyards i Washington State 2800 kr per person
Bollinger Champagne Dinner

Villa Källhagen, torsdag 3 april, 18.30 Djurgårdsbrunnsvägen 10 telefon: 08-665 03 00 När den senaste James Bond-filmen hade premiär arrangerade vi en mycket uppskattad och omtalad middag med de fina champagnerna från Bollinger. Lovorden och hyllningarna haglade in i sådan ström att vi bestämde oss för att vi längre fram skulle arrangera en ny champagnemiddag, men med ett par nya årgångar. Nu är den tiden äntligen här! Utifrån de nya champagnerna och i samråd med källarmästare Mathias Emilsson på Villa Källhagen har vi nu satt samman en ny meny med spännande och goda rätter, som vanligt designade utifrån den smak och doft och champagnerna har. Vi vågar återigen utlova en fantastisk kväll med trevlig stämning, riktigt god mat och såklart ett antal verkligt fina champagner! NV Special Cuvée Brut FRITERAD SVARTROT MED JULIENNE AV KRISPIGT STEKT PANCETTA, FRITERAD MANDELPOTATIS OCH EN KRÄM AV OXMÄRG, PARMESAN OCH SYRLIGT GRÖNT ÄPPLE NV Rosé CITRONSTEKT HAVSKRÄFTA MED JORDÄRTSKOCKKRÄM, BRYSSELKÅL, MOROT, MAJROVA OCH SPRITÄRTOR MED EN SKUMMANDE HAVSKRÄFTSSÅS OCH FRITERAD JORDÄRTSKOCKA 2004 La Grande Année SMÖRSTEKT KUMMELFILÉ MED EN TERRIN PÅ POTATIS FRÅN TOLLBY GÅRD, RÖKT SIDFLÄSK, SCHALOTTENLÖK OCH COMTÉ, TOPPAT MED BULJONGKOKT HUMMER, SPETSKÅL OCH SKUMMANDE BLÅMUSSELSÅS 2002 RD ROSASTEKT GÖDKALV OCH KRISPIG KALVBRÄSS MED BAKAT ÄPPLE FYLLT MED EN KRÄM AV BRILLAT-SAVARIN OCH KARLJOHANSVAMP, SERVERAT MED EN VELOUTÉ SMAKSATT MED ÄPPLE OCH ANKLEVER, DÄRTILL TRYFFERAD HASSELBACKSPOTATIS OCH SMÖRSVÄNGD GULBETA 2004 La Grande Année Rosé HYVLAD COMTÉ OCH MIMOULETTE PÅ HASSELNÖTROSTAD BRIOCHE, TOPPAD MED KÖRVEL EN SYRLIG HALLONREDUKTION Pris per person, inklusive alla viner (betalning sker på plats!) 1 600 kronor Bindande anmälan snarast möjligt till michel@mvg.nu. Din plats bekräftas med mejl. OBS! Notera att Michel är bortrest 12-24 mars och kan ha svårt att svara på mejl direkt. Hovmästaren på Villa Källhagen planerar bordsplaceringen efter antalet gäster. VARMT VÄLKOMMEN TILL EN SMAKRIK AFTON!
Calera Wine Company Hirsch Vineyards Wine Dinner

Josh Jensen och Jasmine Hirsch Villa Källhagen, TORSDAG 24 APRIL, 18.30 Djurgårdsbrunnsvägen 10, telefon: 08-665 03 00 2012 Central Coast Chardonnay CALERA WINE COMPANY, Central Coast Tryffelkryddat äppelchips med jamón iberico och äppelcrisp 2012 Mount Harlan Chardonnay CALERA WINE COMPANY, Mount Harlan HIRSCH VINEYARDS, Sonoma Coast 2011 Chardonnay Pilgrimsmussla med skaldjur, äpple och gröna ärter i beurre blanc med en doft av hasselnötter 2011 Pinot Noir Ryan Krokett med karljohansvamp, anklever och Gruyère, CALERA WINE COMPANY, Mount Harlan 2011 Pinot Noir San Andreas Fault HIRSCH VINEYARDS, Sonoma Coast serveras med en kräm av jordärtskocka och krasse 2010 Pinot Noir De Villiers CALERA WINE COMPANY, Mount Harlan 2010 Pinot Noir Jensen CALERA WINE COMPANY, Mount Harlan Confit av anka med mandelpotatispuré, tryffelsky och krispiga rotsaker 2011 Pinot Noir East Ridge HIRSCH VINEYARDS, Sonoma Coast 2011 Pinot Noir West Ridge HIRSCH VINEYARDS, Sonoma Coast Lågtempererad gödkalventrecôte med en terrin av kalvlägg, svamp och morötter samt bondbönor, ärter och inkokt smålök och en hallondoftande kalvfond Kräm av lagrad Comté på en rostad valnötsbrioche samt Mimoulette 2009 Pinot Noir San Andreas Fault HIRSCH VINEYARDS, Sonoma Coast med syrade hallon och lökkompott Kaffe och mignardiser Delamain Cognac Pale and Dry XO Josh Jensen är en legendarisk vinperson, en av de första i Kalifornien att fokusera på Pinot Noir. Med praktik på Domaine Dujac och Domaine de la Romanée-Conti i Bourgogne var han fast beslutsam att hitta en lämplig plats i Kalifornien att skapa din egen drömdomän. Han hanns den i Mount Harlan innanför Monterey County och har allt sedan 1970-talet räknats in som en av Kaliforniens främsta pinotvinmakare. Jasmine Hirsch hör till den nya generationens starkaste personligheter i Kalifornien. Som dotter till David Hirsch, pionjär inom vinodling ute i Sonoma Coast, har hon axlat sin fars dröm, passion och hantverk och är idag en av de främsta ambassadörerna för först och främst ett modernt Kalifornien, därefter Sonoma Coast och i tredje hand den egna firman Hirsch Vineyards. Nu erbjuds du en synnerligen unik möjlighet att möta detta enastående vinpersoner och lära känna deras drömmar och deras underbara viner. Aldrig tidigare, under Michels 16 år som arrangör av fantastiska vinmiddagar på Villa Källhagen, har det arrangerats en så stjärnspäckad middag som denna. Missa den inte!!! Tack vare kraftigt subventionerade vinpriser är priset är smått sensationellt

1790 kronor per person!

(Detta betalas på plats) Bindande anmälan snarast till michel@mvg.nu Varmt välkommen!

Maison Faiveley Wine Dinner på Villa Källhagen

Onsdag 4 september

18.30 aperitif 2010 Mercurey RILLETT PÅ KRABBA MED OSTRONSKUM SMAKSATT MED SVENSKT ÄPPLE 2010 Chablis Premier Cru Fourchaume GRILLAD HÄLLEFLUNDRA MED SVAMPDUXELLE, BAKAD FÄNKÅL, SMÖRSÅS OCH MANDELPOTATIS 2011 Meursault 2011 Meursault Premier Cru Blagny SMÖRBAKAD MAJSKYCKLING MED HALLONVINÄGERSKY, HASSELBACKSPOTATIS SAMT TRYFFELKRYDDAD PERSILJEROTSKRÄM 2010 Mercurey 2010 Mercurey Premier Cru Clos du Roy GÖDKALVENTRECÔTE MED PURÉ AV JORDÄRTSKOCKA, KANTARELLER OCH EN OXMÄRGSSKY SMAKSATT MED RÖDA VINDRUVOR 2010 Chambolle-Musigny 2011 Chambolle-Musigny Premier Cru Les Beaux Bruns KROKETT PÅ COMTÉ MED ROTSAKER OCH TOPPMURKLOR 2010 Nuits-Saint-Georges Pris per person, inklusive alla viner

1 450 kronor

Detta är ett kraftigt subventionerat pris! Betalning sker direkt till restaurangen. Bindande anmälan snarast möjligt till michel@mvg.nu. Din plats bekräftas med mejl Hovmästaren på Villa Källhagen planerar bordsplaceringen efter antalet gäster. VARMT VÄLKOMMEN TILL EN SMAKRIK AFTON! Michel Jamais | Vinovativa / Maison Faiveley | Villa Källhagen

Faiveley Fine Wine Dinner på Villa Källhagen

Torsdag 5 september

18.30 CARPACCIO PÅ PILGRIMSMUSSLA MED CITRON, SYRAD CREME FRAICHE, KALIXLÖJROM, GURKA OCH OSTRONÖRT 2010 Chablis Premier Cru Fourchaume RILLETT PÅ KRABBA TOPPAS MED HUMMER SERVERAS MED ETT OSTRONSKUM SMAKSATT MED SVENSKT ÄPPLE 2010 Chablis Grand Cru Les CLos 2008 Chablis Grand Cru Les CLos GRILLAD HÄLLEFLUNDRA MED SVAMPDUXELLE, BAKAD FÄNKÅL, SMÖRSÅS OCH MANDELPOTATIS 2011 Meursault Premier Cru Blagny 2009 Meursault Premier Cru Charmes ANKLEVER FYLLD MAJSKYCKLING MED HALLONVINÄGERSKY, HASSELBACKSPOTATIS SAMT TRYFFELKRYDDAD PERSILJEROTSCREME 2010 Mercurey Premier Cru Clos du Roy 2009 Beaune Premier Cru Clos de l’Ecu Monopole GÖDKALVENTRECÔTE MED PURÉ AV JORDÄRTSKOCKSPURÉ, KANTARELLER SAMT KALVBRÄSS OCH EN OXMÄRGSSKY SMAKSATT MED RÖDA VINDRUVOR 2011 Chambolle-Musigny Premier Cru Les Beaux Bruns 2011 Gevrey-Chambertin Premier Cru Les Cazetiers TVÅ OSTRÄTTER: MOROT OCH MIMOULETTE MED TRYFFEL, OSTRONSKIVLING OCH BRYNT SMÖR KROKETT PÅ COMTÉ MED ROTSAKER OCH TOPPMURKLOR 2011 Corton Clos de Corton Grand Cru Monopole Pris per person, inklusive alla viner

2 250 kronor

Detta är ett kraftigt subventionerat pris! Betalning sker direkt till restaurangen. Bindande anmälan snarast möjligt till michel@mvg.nu. Din plats bekräftas med mejl Hovmästaren på Villa Källhagen planerar bordsplaceringen efter antalet gäster. VARMT VÄLKOMMEN TILL EN SMAKRIK AFTON! Michel Jamais | Vinovativa / Maison Faiveley | Villa Källhagen

Med våren kommer Österrike till Villa Källhagen
Villa Källhagen, torsdag 25 april, 18.30

Meny

MOUSSELIN AV SKALDJUR MED EN MILD VINÄGRETT AV LÄTTHALSTRADE PILGRIMSMUSSLOR OCH ÄPPLE, OCH ETT KRÄMIGT SKUM AV BLÅMUSSLOR OCH LIME 2011 Zöbing Riesling Weingut Johannes Hirsch Kamptal 2010 Riesling Steinhaus Weingut Rabl Kamptal

TOLVTIMMARS KALVBRINGA MED EN SÖTSYRLIG SKUMMANDE DILLSÅS, SERVERAD MED GLASERADE PERSILJERÖTTER OCH BAKAD LÖK 2011 Grüner Veltliner Erste Lage Rosenberg Weingut Bernhard Ott Wagram 2011 Grüner Veltliner Käferberg Kamptal DAC Weingut Rabl Kamptal 2010 Grüner Veltliner Smaragd Höereck Weingut Schmelz Wachau

SMÖRKONFITERAD MAJSKYCKLING MED TRYFFELVELOUTÉ OCH BRYNT ANKLEVER, EN KÖRSBÄRSDOFTANDE SKY OCH POTATISGRATÄNG MED COMTÉ 2009 Blaufränkisch Kirchgarten Weingut Umathum 2009 Zweigelt Ried Hallebühl Weingut Umathum

MANGOTARTELETT MED HONUNGSGLASS, MANDELKRISP OCH EN REDUKTION AV PASSIONSFRUKT OCH TAHITIVANILJ 2009 Cuvée Beerenauslese Weingut Kracher Neusiedlersee

Totalt pris per person 1 395 kronor Bokning görs snarast till Michel Jamais på michel@mvg.nu. Har ni allergier eller önskemål om placering (tillsammans med andra gäster), vänligen meddela Michel detta.

VARMT VÄLKOMMEN TILL EN SMAKRIK AFTON!

Michel Jamais / Villa Källhagen
Marimar Torres Wine Dinner – 1 november
Villa Källhagen, torsdag 1 november 18.30 Familjen Torres väcker stort intresse i Sverige. Tidigare har vi arrangerat succémiddagar med Miguel Torres och hans spanska och chilenska viner, och nu senast Miguel Torres Jr och hans goda viner från Chile. Nu är det äntligen dags för oss att arrangera en middag med Marimar Torres och hennes fina viner av Chardonnay och Pinot Noir från Russian River Valley och Sonoma Coast i Kalifornien. Missa inte detta unika tillfälle att träffa Marimar Torres och njuta av hennes sällskap och naturligtvis också hennes viner till den härliga meny som Villa Källhagens kökschefer Mathias Emilsson och Patrik Sörman har skapat tillsammans med Michel Jamais.

Meny

2010 Acero Chardonnay EN LITEN WALLENBERGARE PÅ FISK OCH SKALDJUR PÅ EN KRÄM AV GRÖNA ÖRTER MED SMÖR OCH CITRON

2009 La Masía Chardonnay Don Miguel Vineyard HALSTRAD LÅNGA MED CITRONCONFITERAD FÄNKÅL, JULIENNE AV GRÖNSAKER SAMT BRYNT SMÖR SMAKSATT MED DILL

2008 La Masía Pinot Noir Don Miguel Vineyard 2001 Pinot Noir Don Miguel Vineyard KÖRSBÄRSBRÄSERAT LAMMLÄGG PÅ EN BÄDD AV STOMPADE ROTSAKER OCH EN KRÄMIG SÅS AV JORDÄRTSKOCKA MED SMÖRSTEKT SVAMP

2007 Cristina Pinot Noir 2006 Mas Cavalls Pinot Noir GRILLAD GÖDKALVENTRECÔTE MED ROSTAD PERSILJEROT OCH EN TRYFFERAD MANDELPOTATISPURÉ, SAMT SMÖRSTEKT KARLJOHANSVAMP

2007 Dobles Lias Chardonnay ÄPPLE MED LJUMMEN BRIE DE MEAUX, SERVERAT MED COMTÉ, ROSTADE PISTASCHNÖTTER OCH TRYFFELHONUNG KAFFE OCH MAKARON

Pris per person, inklusive alla viner (betalning sker på plats!) – 1 200 kronor Bindande anmälan snarast möjligt till michel@mvg.nu. Din plats bekräftas med mejl. OBS! Mellan 11-21 oktober är Michel bortrest och har mycket svårt att svara på mejl. Du får dock bekräftelse så snart som möjlighet ges, om du inte har anmält dig innan dess. Hovmästaren på Villa Källhagen planerar bordsplaceringen efter antalet gäster.

VARMT VÄLKOMMEN TILL EN SMAKRIK AFTON!

Michel Jamais / Marimar Torres / Miguel Torres Sverige / Villa Källhagen
Bollinger-middag med James Bond-tema – 10 oktober

Med anledning av den nya James Bond-filmen, som har premiär i slutet av oktober, arrangerade Michel och kökschef och sommelier Mathias en middag med champagner från Bollinger. Succémiddagen hölls den 10 oktober på Villa Källhagen. Läs mer om vår succémiddag med Bollinger och James Bond-tema på Michel Jamais blogg.